phcom - business development
   Luister naar onze podcast
login

Please register

Remember me
Forgot password?

Training en begeleiding van verkoopteams voor betere prestaties.

De opleidingen

Uw verkopers vertegenwoordigen uw bedrijf. Zij zijn altijd in competitie.. Zoals sportlui zullen zij, indien zij beter willen presteren,zich de geschikte kennisinstrumenten moeten eigen maken en deze leren te gebruiken.

CommerciŽle Prestaties

De verkooptechnieken toepassen op de producten en diensten die aangeboden worden op specifieke markten : ę Welke zijn de 7 fasen van de verkoop ? Ľ, ę Welke criteria gelden om een aanbod in te dienen onder gunstige voorwaarden?"

3 tot 5 werkdagen met U om de prestatie van de verkopers op het terrein met meer dan 10 % te verbeteren.

Individuele coaching in verkooptechniek

De verkooptechniek verbeteren door een begeleiding van de verkopers in de praktijk.†

De ervaring en het externe perspectiefleidt ertoe dat elke verkoper zijn eigen actieplan kan bepalen.

Vooreen Hunter ofeen Farmer moet het vermogen om relaties aan te gaanworden vertaaldin concrete acties: omzet en tevreden klanten.

ImproTraining programmaís

ImproTraining programmaís

7 vaardigheden en 7vaardigheden en attitudesom goede gewoonten aan te nemen in de verkoop, communicatie en management. Het ImproTrainingprogramma combineerttrainingstechniekenvanimprovisatorenmetverkooptechnieken. Het resultaat: verkopers diein staat zijn om:

Call center & prospection

Het verhogen vande efficiŽntie van uwtelefonische verkooptactiek.

Voor een Call Center of verkopers die prospecteren via telefoon, behandelen we via ons trainingsprogramma de belangrijkste onderwerpen van het telefonisch contact: gestructureerde gesprekken, een positieve houding aan de telefoon, en allerhande technieken. Kortom wat U nodig heeft om de tijd doorgebracht aan de telefoon zo rendabel mogelijk te maken. Deze technieken zijn ook nuttig om een telefoongesprek te hanteren.

Lees meer op onze blog, waar je ook veel tips en trucs vindt.

Onze methode

Meer verkopen, betere verkopen:
met goede verkopers, de verkoopresultaten boosten.

Laat ons erover spreken!

Om uw business tiptop te runnen kunt u verschillende zaken associŽren:

conseil

CONSULTING

De commerciŽle aanpak analyseren en optimaliseren.

Wat zijn uw USP's? Hoe kan u dit best overbrengen aan uw potentiŽle klanten? Samen met PHCom zal u op deze vragen een antwoord vinden, dankzij een sparring-partner programma.

Meer info
prospection

PROSPECTIE

Via het Development center de juiste prospecten identificeren en activeren

Uw "propsect park" ontwikkelen en beheren is onze core business. U zal uw commercieel traject kunnen bepalen, doordat u de juiste bedrijven benadert en met de de juiste personen in contact treedt, om ze bijgevolg beter te leren kennen.

Meer info
formations

PHCom DATA MANAGEMENT

Visualiseer & optimaliseer uw commercieel potentieel

Onze PHCom Data Management is een intelligente tool die een gemeenschappelijke database†combineert met de reeds gemaakte calls en de calls die nog moeten gebeuren zodat onze klant†een zicht heeft over de evolutie van de missie.†Ons doel: de goede persoon in het juist bedrijf gemakkelijker benaderen & een meeting†organiseren met de commercieel/consult

Meer info
bruxelles capitale cheques entreprises