phcom - business development
   Luister naar onze podcast
login

Please register

Remember me
Forgot password?
Learning blog
Stťphane Depaepe

📊 5 tips om je voor te bereiden op de start van het nieuwe bedrijfsjaar

Van Stťphane Depaepe, het 18.07.2023

Om de winstgevendheid en het aantal afspraken te vergroten, is het essentieel om zich te onderscheiden door een uniek, wenselijk en zichtbaar aanbod te presenteren. Hier zijn enkele aanvullende suggesties om dit te bereiken:

🔬 Identificeer uw unieke waarde:

 • Analyseer de behoeften en verwachtingen van uw doelmarkt.
 • Benadruk de sterke punten van uw aanbod die u onderscheiden van uw concurrenten.
 • Communiceer deze unieke elementen in uw argumentatie en communicatie.
  • Vraag uw klanten waarom ze voor u hebben gekozen

📝 CreŽer een wenselijk aanbod:

 • Pas uw aanbod aan op de specifieke behoeften van uw prospects.
 • Benadruk de tastbare en ontastbare voordelen van uw product of dienst.
 • Bied extra functies of diensten aan die echt toegevoegde waarde leveren aan uw klanten.
  • Ontdek de voordelen die uw concurrenten bieden, vraag uw prospects waarom ze niet bij u hebben gekocht en wat uw concurrenten beter doen...

👁‍🗨 Verhoog uw zichtbaarheid:

 • Ontwikkel een online en offline marketingstrategie om uw zichtbaarheid bij uw doelgroep te vergroten.
 • Gebruik sociale media om uw aanbod te promoten, tevreden klanten beoordelingen te delen en in contact te komen met uw gemeenschap.
 • Neem deel aan beurzen, conferenties of relevante evenementen in uw bedrijfstak om uzelf als expert te positioneren en nieuwe prospects te ontmoeten.
 • Organiseer webinars
  • Systematisch en regelmatig uw aanbod onder de aandacht brengen verhoogt uw bekendheid: elke maandag, aan het begin van elke maand,...

🎨 Toon creativiteit en innovatie:

 • Identificeer kansen om uw bestaande aanbod te verbeteren of te differentiŽren.
 • Ontwikkel nieuwe producten, diensten of functies die inspelen op de onvervulde behoeften in de markt.
 • Experimenteer met nieuwe benaderingen of technologieŽn om een unieke en memorabele klantervaring te bieden.
  • Neem deel aan conferenties over nieuwe technologieŽn en vraag uw prospects: "Als u een toverstokje had ..."

📣 Communiceer uw waardepropositie effectief:

 • Ontwikkel een duidelijke en overtuigende boodschap waarin de unieke voordelen van uw aanbod naar voren komen.
 • Gebruik aantrekkelijke communicatiemiddelen zoals video's, infographics of casestudy's om uw waardepropositie te illustreren.
 • Gebruik tevreden klanten beoordelingen om geloofwaardigheid en vertrouwen te versterken
 • Doe een beroep op een consultant die u adviseert bij het ontwikkelen van een unieke en samenhangende visuele identiteit die past bij uw diensten, aanbiedingen en waardenÖ

Door deze strategieŽn te implementeren, kunt u zich onderscheiden op de markt, uw aanbod aantrekkelijker maken en uw zichtbaarheid vergroten. Dit zal helpen om de aandacht van nieuwe prospects te trekken, het aantal afspraken te verhogen en uiteindelijk de winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren.

Posted in Business Development - Telemarketing - Development Center - Call Center - Brussel
U kan dit artikel downloaden
Yasmina Kabdani

Ons nieuwe Podcast kanaal: Performance, Harmony & Commercial 🎙 🎙

Van Yasmina Kabdani, het 30.05.2023
Ons nieuwe Podcast kanaal: Performance, Harmony & Commercial 🎙 🎙

PHCom†heeft officieel haar podcast kanaal gelanceerd: Performance, Harmonie & Commercial 🎙

Het doel is om direct in contact te komen met het publiek en een community te creŽren. We zullen boeiende en informatieve audio-inhoud bieden om de naamsbekendheid en expertpositie van PHCom te versterken.

Door een gebruiksvriendelijk format te gebruiken, willen we een persoonlijkere relatie met luisteraars opbouwen en hun vertrouwen winnen. Daarnaast stelt de podcast ons in staat om onze expertise op ons vakgebied te laten zien en relevante informatie te delen, waardoor onze geloofwaardigheid wordt versterkt.

Een keer per maand hoor je Stťphane en Nadia afwisselend in de rol van meneer of mevrouw†Performance en meneer of mevrouw†Harmonie.†Ze delen advies over onderwerpen als verkoop, het opbouwen van bestanden, technieken voor succesvolle prospectie en nog veel meer!

De podcast is nu beschikbaar op de meeste podcastplatforms, dus aarzel niet om je te abonneren!

Spotify

Apple Podcast

Posted in Business Development - Telemarketing - Development Center - Call Center - Brussel
U kan dit artikel downloaden
Stťphane Depaepe

PHCom, Pionier sinds meer dan 25 jaar ♟

Van Stťphane Depaepe, het 24.10.2022
PHCom, Pionier sinds meer dan 25 jaar ♟

Internet, deeleconomie, sustainability, ecologie, thuiswerk, bij het ontstaan, meer dan 25 jaar geleden, waren er veel dingen waar we nog amper van gehoord hadden in de bedrijfswereld. PHCom was op al deze vlakken een pionier, van bij het begin, door het aanbieden van een service die toen nog niet bestond: kunnen adviseren en tegelijkertijd concrete tools voor commerciŽle ontwikkeling aanbieden.

De wereld is ontzettend veranderd de afgelopen kwarteeuw, maar wat betreft groene aanpak en inzet van nieuwe technologische middelen, opleiding en personeelsbeleid, is PHCom steeds een voorloper geweest.

Vele bedrijven zaten met de handen in het haar enkele jaren geleden, toen Corona de meeste bedrijven tot thuiswerk had gedwongen. Bij PHCom echter, was de beslissing om thuiswerk toe te staan, tien jaar eerder reeds genomen. Digitale meetings en opvolging van prestaties online, waren geen nieuwe realiteit maar reeds de norm.

Waarom? Omdat sustainability, duurzaam ondernemen en maatschappelijk welzijn, altijd de belangrijkste prioriteit zijn geweest voor PHCom.

Zaakvoerder Stťphane Depaepe begreep al snel dat het niet enkel bevorderlijk was voor CO2 uitstoot om mensen thuiswerk toe te staan en deeltijds te laten werken. Hij zag ook de motivatie en menselijke prestaties van de business developers verbeteren.

Bovendien is het niet eenvoudig om een ​​parttime baan te vinden die naast verantwoordelijkheid en autonomie ook een aantrekkelijke inhoud heeft.

Als het gaat om een continue prospectie van 38 uur per week, houdt een marktontwikkelaar het door mentale uitputting gemiddeld slechts 6 maanden vol in een call center. Bij PHCom echter, blijven mensen gemiddeld meer dan 6 jaar op post, waardoor ze een ervaring op lange termijn kunnen ontwikkelen.

PHCom heeft altijd geweten hoe hij deel moest uitmaken van de early adopters. Ook met de opkomst van het internet en sterke ontwikkelingen in de wereld van IT.

In 2000 werd een spin-off opgericht: O3, om bedrijven te helpen hun site beter te raadplegen en hun zichtbaarheid in online-gidsen te vergroten. We hadden het nog niet over SEO SEAÖ

Vanaf 2002 heeft PHCom een krachtige tool ontwikkeld op maat van business developers. Niet alleen zorgt deze tool voor een optimalisatie van de prospectie, ook naar klanten toe geeft de PHCom Datamanager een grondige analyse van het marktpotentieel met meetbare resultaten voor de toekomst van de markt.

2005: het delen van gegevens. Voor de meeste bedrijven was de ontwikkeling van een collaboratieve database 20 jaar geleden ondenkbaar! In een wereld voor Uber en Airbnb had deeleconomie nog niet haar commerciŽle voordelen bewezen. PHCom had echter toen al begrepen dat synergie en informatie delen wel degelijk een grote meerwaarde betekenen voor bedrijven en business developers.

Ook wat betreft opleiding is PHCom altijd een voorloper geweest.

In 2003 richtten Stťphane Depaepe en Hugues Hamelinck ImproTraining op. Een populaire theatertechniek werd plots een doeltreffende tool om mensen en teams via een ludieke manier tot een dieper begrip van de materie en nieuwe inzichten en gedragingen te brengen. In een toenmalige tijd van PowerPoint informatie technologie, was Ďreal experienceí echt avant-garde. Deze opleidingstechnieken worden nog steeds ingezet.

De schat aan ervaring in sales en business development heeft het mogelijk gemaakt om opleidingsmodules te bouwen die volledig zijn aangepast aan de behoeften van de bedrijven en hun verkoopteams.

PHCom's geschiedenis van thuiswerken is zelfs zeer nuttig gebleken bij het geven van training in verkoopvaardigheden via videoconferenties.

Met enige trots mogen we concluderen dat PHCom al meer dan 25 jaar een succesverhaal mag schrijven.

Dankzij een groot professionalisme, een belangrijke aandacht voor welzijn, een regelmatige opvolging van belacties en een uitbouw van persoonlijke relaties, heeft PHCom vele bedrijven geholpen in exponentiŽle groei en het overtreffen van hun capaciteit.

Met volle toewijding zullen wij de komende jaren blijven meebouwen aan Success Stories, want positief mogen bijdragen is telkens weer onze ultieme motivatie.

Posted in Business Development - Telemarketing - Development Center - Call Center - Brussel
U kan dit artikel downloaden
Ilse Jonckers

Subsidies voor verkooporganisatie consultancy

Van Ilse Jonckers, het 01.03.2022

†In elke regio van het land, kunnen ZKOís en KMOís subsidies genieten van 30 tot 80% voor sommige interventies van PHCom: marktonderzoeken, Sales Process optimisatie, opleidingen...

Het betreft ondernemingen die minder dan 250 werknemers hebben en jaarlijks minder dan 50 miljoen euro omzet maken.

Zie hier de links naar de verantwoordelijke instellingen:

Regio WalloniŽ †† †

Aanvragen gebeuren on line: www.chequesentreprise.be

Maximum van de toegestane prestaties: van 20 to 60 000 Ä (op 12 maanden), gesubsidieerd van 50% tot 80% naar gelang het profiel van de onderneming.

Voor de regio Brussel†

is alle informatie terug te vinden op de website van de regio: hier

De steun bedraagt tussen 40 en 60% van een missie met maximum 10.000 Ä subsidie per jaar.

Regio Vlaanderen†

Een kleine onderneming kan van 30% subsidie genieten, een middelgrote van 30% . Max. 7.500 Ä subsidie per jaar. Details zijn te vinden op de website van de KMO Portefeuille : hier

Dit is een opportuniteit voor iedereen: u krijgt dienstverlening tegen een lagere prijs, we kunnen werken op de beste manier, de regio profiteert van uw groei.

Posted in Business Development - Telemarketing - Development Center - Call Center - Brussel
U kan dit artikel downloaden
Yasmina Kabdani

Van Yasmina Kabdani, het 08.07.2020
Posted in Business Development - Telemarketing - Development Center - Call Center - Brussel
U kan dit artikel downloaden
bruxelles capitale cheques entreprises